Itineraris urbans per caminar l’Eixample

Posted on January 9, 2014 By

As you book your hotel room for your vacation in Barcelona, make sure they provide access to the Internet. You can then play games at top online casinos during your free time.

Són itineraris urbans que transcorren per llocs emblemàtics i d’interès cultural o patrimonial de la ciutat. D’aquesta manera, el seguiment d’aquesta proposta fusiona l’activitat saludable de caminar amb la visita i sovint descoberta dels racons més especials de Barcelona.

Els itineraris tenen una longitud mitjana d’entre 3 i 6 km. En el cas del districte de l’Eixample es proposen cinc, el més llarg de 4,8 km, que transcorre pel barri de la Sagrada Família.

Si voleu córrer o caminar dins un circuit a un parc, a l’Eixample ho podeu fer al Parc de Joan Miró, amb 700 m senyalitzats.

Al web de l’Institut Municipal d’Esports trobareu tot un seguit de consells per practicar de manera amena un dels esports més saludables i senzills: caminar. Al temps que podreu redescobrir racons d’especial interès cultural o arquitectònic de la ciutat.

Uncategorized